i Tots els drets reservats APROVACIÓ I PERMISOS Tancar /termes-i-condicions Aquesta web només fa ús de cookies de Google Analytics, sense enviar la vostra IP, amb l'única finalitat de millorar aquest portal. ENTREGA CONSULTORIA DISSENY PREPARACIÓ DEL DISSENY Correu electrònic El formulari ha estat enviat correctament.
Contactarem amb tu el més aviat possible.
El captcha introduït no és correcte. Si us plau, confirma que no ets un robot. El correu electrònic no és vàlid. Aquest camp és obligatori. Error a l'enviar el formulari. Si us plau, intenta-ho de nou més tard. SEGUEIX-NOS ESTEM AQUÍ PER A AJUDAR-TE! Si busques ajuda pel disseny d'un projecte, necessites experts en interiorisme durant la teva reforma, vols un canvi d'imatge d'una habitació o simplement ens vols fer una consulta, podem ajudar-te. Només cal que omplis el formulari i et contestarem el més aviat possible! CONTACTA AMB NOSALTRES He llegit i accepto els Termes i Condicions Estic d'acord ÚLTIMS IMMOBLES Missatge Més informació És obligatori marcar la casella anterior Nom Telèfon DESENVOLUPAMENT Llegir més Sol·licitar informació ENVIAR Assumpte Veure més

COMUNIONS I BATEIGS

Comunions i bateigs

Des de Carta Grisa fem els recordatoris de la comunió, les fotografies de la precomunió, la cobertura de la celebració, els àlbums, etc.

Podeu comptar amb un gran equip al millor preu per immortalitzar el moment.

Preus a partir de 120 €

Nosaltres creiem en els moments únics i irrepetibles; és per això que entreguem totes les fotografies amb la màxima qualitat (totes retocades i amb alta resolució).

Serveis:

  • Sessió de precomunió (book de 20 fotografies en exterior o a l’estudi)
  • Recordatoris de comunió
  • Cobertura de la cerimònia/convit (foto i/o vídeo)
  • Àlbum (format a triar)

Oferim diferents opcions, des del book de precomunió en format digital, fins a la suma de tots els serveis o altres opcions personalitzades (tant en nombre de fotos com en format i servei, photocall, miniàlbums…).

Pressupostos a mida.

Si desitgeu algun servei audiovisual, ompliu el formulari, envieu un e-mail a info@cartagrisa.com o truqueu al telèfon: 607 40 40 90.

1 comunió nena book ext01-234.jpg
1 comunió nena book ext01-234.jpg 2 comunió nena book ext02-235.jpg 3 comunió nena book ext03-236.jpg 4 comunió detall carta grisa-237.jpg 5 comunió menjar-238.jpg 6 comunió detall sabates carta grisa-239.jpg 7 bateig 06-240.jpg 8 bateig 05-241.jpg bateig02-242.jpg bateig 01-243.jpg bateig 03-244.jpg bateig 04-245.jpg

CONTACTA AMB NOSALTRES