i Tots els drets reservats APROVACIÓ I PERMISOS Tancar /termes-i-condicions Aquesta web només fa ús de cookies de Google Analytics, sense enviar la vostra IP, amb l'única finalitat de millorar aquest portal. ENTREGA CONSULTORIA DISSENY PREPARACIÓ DEL DISSENY Correu electrònic El formulari ha estat enviat correctament.
Contactarem amb tu el més aviat possible.

Pàgina no trobada!

Ho sentim, però no hem trobat la pàgina que buscaves.

Prova a tornar a la pàgina anterior o bé utilitza el menú de navegació per anar a una altra secció.

També pots fer click aquí per a tornar a la pàgina d'inici
El captcha introduït no és correcte. Si us plau, confirma que no ets un robot. El correu electrònic no és vàlid. Aquest camp és obligatori. Error a l'enviar el formulari. Si us plau, intenta-ho de nou més tard. SEGUEIX-NOS ESTEM AQUÍ PER A AJUDAR-TE! Si busques ajuda pel disseny d'un projecte, necessites experts en interiorisme durant la teva reforma, vols un canvi d'imatge d'una habitació o simplement ens vols fer una consulta, podem ajudar-te. Només cal que omplis el formulari i et contestarem el més aviat possible! CONTACTA AMB NOSALTRES He llegit i accepto els Termes i Condicions Estic d'acord ÚLTIMS IMMOBLES Missatge Més informació És obligatori marcar la casella anterior Nom Telèfon DESENVOLUPAMENT Llegir més Sol·licitar informació ENVIAR Assumpte Veure més

QUI SOM

QUI SOM

L’EQUIP DE CARTA GRISA

Carta Grisa som una empresa jove amb una àmplia experiència dins el món de la imatge. El nostre objectiu és fer accessible tant a particulars com a empreses qualsevol servei fotogràfic o audiovisual professional sense la necessitat d’haver de buscar qui ofereix aquell tipus de fotografia o vídeo ja que Carta Grisa els ofereix tots.

JÚLIA POTRONY

Amant de l’era digital però formada tant en l’analògica com en la digital, té un ampli coneixement del món de la imatge.

Es va llicenciar com a Directora de Fotografia i Operadora de Càmera pel CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya) el 2009; posteriorment, el 2012, es va graduar en Fotografia per l’IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya), i, el 2013, es va especialitzar en Postproducció Digital i Fotografia de Moda.

Ha guanyat premis de fotografia digital com el Creative i ha fet exposicions en solitari amb el seu projecte personal Planetes Singulars en espais com el centre cívic Casa del Mig, el Pati Llimona de Barcelona o al centre cívic Cèntric, al Prat.

Ha treballat per empreses especialitzades en fotografia de moda i empreses especialitzades en reproducció d’obres d’art, de manera que ha pogut adquirir una gran experiència amb primeres marques del mercat i importants museus. Paral·lelament, ha treballat, a títol personal, al TEDx BarcelonaWomen, per a la Fundació “La Caixa”, a la Fira de Barcelona (Biz Barcelona), etc.

COL·LABORADORS HABITUALS

Montse
Retoca les fotos amb precisió i a gran velocitat. Ella fa que l'entrega pugui ser el més ràpid possible.

Edu
Pilot de Dron titulat per a les imatges aèries que busques.

Marta
Redacta continguts, gestiona agendes i gestiona la producció. Fa que tot vagi sobre rodes.

Jordà i Laia
Directors d'art per a projectes i escenògrafs.

Júlia
Fotògrafa, videògrafa i retocadora. Sóc la cara de l'empresa i el contacte principal amb el client.

MISSIÓ

Els nostres serveis van destinats tant a particulars com a empreses i el nostre objectiu és fer accessible a tothom la fotografia professional així com qualsevol altre servei audiovisual.

VISIÓ

La nostra visió és la d’arribar a ser una empresa innovadora i de referència en el món de la imatge, orientant el nostre creixement en base a la satisfacció dels nostres clients, ja siguin particulars o empreses, i transformant cadascun dels seus reptes en un projecte fet a mida per a cada ocasió.

VALORS

Iniciativa i innovació: Donar solucions innovadores i posar-les en pràctica de forma proactiva i personalitzada.
Accessibilitat i cordialitat: Proximitat i resposta immediata.
Responsabilitat: El compromís amb els interessos dels clients és el nostre objectiu.
Flexibilitat: Ens adaptem a tot tipus d’entorn, idea o projecte, i obtenim resultats únics per a cada client.

CONTACTA AMB NOSALTRES