i Tots els drets reservats APROVACIÓ I PERMISOS Tancar /termes-i-condicions Aquesta web només fa ús de cookies de Google Analytics, sense enviar la vostra IP, amb l'única finalitat de millorar aquest portal. ENTREGA CONSULTORIA DISSENY PREPARACIÓ DEL DISSENY Correu electrònic El formulari ha estat enviat correctament.
Contactarem amb tu el més aviat possible.

Pàgina no trobada!

Ho sentim, però no hem trobat la pàgina que buscaves.

Prova a tornar a la pàgina anterior o bé utilitza el menú de navegació per anar a una altra secció.

També pots fer click aquí per a tornar a la pàgina d'inici
El captcha introduït no és correcte. Si us plau, confirma que no ets un robot. El correu electrònic no és vàlid. Aquest camp és obligatori. Error a l'enviar el formulari. Si us plau, intenta-ho de nou més tard. SEGUEIX-NOS ESTEM AQUÍ PER A AJUDAR-TE! Si busques ajuda pel disseny d'un projecte, necessites experts en interiorisme durant la teva reforma, vols un canvi d'imatge d'una habitació o simplement ens vols fer una consulta, podem ajudar-te. Només cal que omplis el formulari i et contestarem el més aviat possible! CONTACTA AMB NOSALTRES He llegit i accepto els Termes i Condicions Estic d'acord ÚLTIMS IMMOBLES Missatge Més informació És obligatori marcar la casella anterior Nom Telèfon DESENVOLUPAMENT Llegir més Sol·licitar informació ENVIAR Assumpte Veure més

Fotografia de producte - Econano

Publicat el 28/02/2017

Estem molt contents d’haver conegut a la gent d’Econano. Tenen uns productes fabulosos que fan meravelles!

El dia de la sessió vam portar a la seva seu, a Esplugues, l’estudi portàtil amb els flaixos, el fons i la resta de trastos necessaris. En 5 hores vam disparar més de 40 fotos entre articles sols i bodegons.

En arribar a l’estudi vam buidar les targetes a l’ordinador (aquest cop no vam disparar des de l’ordinador), i vam començar la postproducció de les imatges. És la feina que el client no veu, però és la més llarga i costosa de fer.

Ara ja tenen penjades les imatges a la seva pàgina web i al Facebook!  

CONTACTA AMB NOSALTRES