i Tots els drets reservats APROVACIÓ I PERMISOS Tancar /termes-i-condicions Aquesta web només fa ús de cookies de Google Analytics, sense enviar la vostra IP, amb l'única finalitat de millorar aquest portal. ENTREGA CONSULTORIA DISSENY PREPARACIÓ DEL DISSENY Correu electrònic El formulari ha estat enviat correctament.
Contactarem amb tu el més aviat possible.

Pàgina no trobada!

Ho sentim, però no hem trobat la pàgina que buscaves.

Prova a tornar a la pàgina anterior o bé utilitza el menú de navegació per anar a una altra secció.

També pots fer click aquí per a tornar a la pàgina d'inici
El captcha introduït no és correcte. Si us plau, confirma que no ets un robot. El correu electrònic no és vàlid. Aquest camp és obligatori. Error a l'enviar el formulari. Si us plau, intenta-ho de nou més tard. SEGUEIX-NOS ESTEM AQUÍ PER A AJUDAR-TE! Si busques ajuda pel disseny d'un projecte, necessites experts en interiorisme durant la teva reforma, vols un canvi d'imatge d'una habitació o simplement ens vols fer una consulta, podem ajudar-te. Només cal que omplis el formulari i et contestarem el més aviat possible! CONTACTA AMB NOSALTRES He llegit i accepto els Termes i Condicions Estic d'acord ÚLTIMS IMMOBLES Missatge Més informació És obligatori marcar la casella anterior Nom Telèfon DESENVOLUPAMENT Llegir més Sol·licitar informació ENVIAR Assumpte Veure més

FOTOMUNTATGES

Contacta amb nosaltres!

Formació

Impartim diferents cursos, tallers i masterclass perquè ens apassiona la nostra feina i la volem transmetre perquè us apassioni a vosaltres també. Tots són teoricopràctics.

Ens agrada donar-vos les eines perquè pogueu treure el màxim rendiment als vostres equips tant si sou amateurs com si sou professionals.

Donem apunts a tots els cursos, tallers i masterclass perquè així després pogueu consultar el temari.

Els cursos que impartim els podeu consultar en aquesta mateixa pàgina però els tallers i masterclass els anem anunciant a mida que surgeixen aquí o a les onstres xarxes socials. (Instagram: @cartagrisafoto)

 

Cursos:

Iniciació a la fotografia

Edició digital en photoshop I 

Edició digital en photoshop II

Edició digital en photoshop III

Cursos:

Iniciació a la fotografia (7h) 60€ - Es fa durant 3 dies. Indispensable per a totes aquelles persones que tenen un a càmera amb funcions manuls i no la saben fer anar. Aprendrem com treballa la càmera per poder fer les fotos que volguem com volguem i quan volguem. aprendrem, entre d'altres coses, a fer retrats amb el fons desenfocat per resaltar el subjecte, saber com fotografiar elements en moviment (la nostre filla correns o un cotxe de carreres) o fotografia nocturna. Elements per fer el curs: Càmera amb funcions manuals / Trípode (si no en teniu us en podem deixar un) / Òptiques zoom (recomanable).

Edició digital en photoshop I (18h) 150€ - Són 12 sessions que ens permetran saber fer anar totes les eines del programa per editar les nostres fotografies i fer que llueixin. També aprendrem a fer fotomuntatges senzills i treballar per capes. Elements per fer el curs: portàtil propi amb photoshop instal·lat.

Edició digital en photoshop II (18h) 150€ - Son 12 sessions en les que aprofundirem en les integracions de figures en ambients diferents, a treballar el blanc i negre , les panoràmiques, els automatismes que ens permet fer el programa, etc. Elements per fer el curs: portàtil propi amb photoshop instal·lat.

Edició digital en photoshop III (18h) 150€ - Consta de 12 sessions per tenir un domini absolut del photoshop i tenir les eines per acabar de descobrir totes les funcions (cadascú les que li interessin pel seu compte).

 

 

CONTACTA AMB NOSALTRES