politica de privacitat - cartagrisa
24887
page-template-default,page,page-id-24887,theme-stockholm,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

politica de privacitat

  1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament:

  • Carta Grisa
  • Adreça postal: c. Lepant, 286-288, 5è 1a, 08013 Barcelona
  • Correu electrònic: info@cartagrisa.com
  1. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals? 

Tractem les dades personals dels usuaris per gestionar les sol·licituds d’informació rebudes i l’enviament de comunicacions informatives i comercials.

Igualment, si s’escau, també les podem tractar per gestionar les comandes en línia dels productes del web.

Si es recullen dades personals a través de formularis, serà necessari que s’emplenin els camps assenyalats com a obligatoris. El fet de no emplenar-los o emplenar-los parcialment podria suposar que no es pugui atendre la consulta.

Cal que es comuniquin a Carta Grisa les dades personals actuals perquè la informació estigui actualitzada i sense errors.

  1. Quant de temps conservem les teves dades personals?

Les dades personals dels usuaris es conserven mentre no se’n sol·liciti la supressió. Les dades dels usuaris que hagin comprat algun producte o servei es mantenen durant el termini mínim de sis anys, de conformitat amb la normativa vigent.

  1. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals? 

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.

  1. A quins destinataris es comuniquen les teves dades personals? 

Les dades únicament es poden comunicar a entitats col·laboradores de Carta Grisa per a les mateixes finalitats referides anteriorment.

Així mateix, en el cas dels compradors, se cedeixen les dades a les empreses de transport que s’encarreguin de lliurar els productes.

  1. Quins són els teus drets amb relació a les teves dades personals?

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la cancel·lació o supressió quan ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les teves dades en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, pots revocar el consentiment per a l’enviament de comunicacions comercials i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@cartagrisa.com.

 

Si no obtens una resposta satisfactòria i vols formular una reclamació o obtenir més informació pel que fa a qualsevol d’aquests drets, pots adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).