Blog - cartagrisa
106
blog,theme-stockholm,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

cartagrisa

El nostre blog
  • Sort Blog:
  • All
  • Blog
  • book
  • Fotografia
  • Fotografia d'estudi
  • Images
  • Uncategorized @ca
  • Vídeo
foto corporativa

Imatge corporativa – Espai manual

Hem estat treballant amb la Marifé i l’Arseni, els pares d’Espai Manual Formació i Benestar. Els hem ajudat amb el material visual del web amb una sessió de fotos a l’estudi i la realització d’uns vídeos per promocionar els cursos de massatge que imparteixen i ens han transmès molta molta molta vitalitat. Si mai necessitem cap tractament o volem aprendre a fer massatges ja sabem on ens hem de dirigir 😉

Gràcies per la vostra confiança!

foto corporativa

Fotografia de producte – Nou client

A carta grisa estem molt i molt contents de tenir un nou client!

L’empresa de joieria Centeralia ha confiat amb nosaltres per a les seves fotografies de producte. Tenen un ampli repertori de joies amb brillants i tenen clients i distribuïdors arreu del món.

Creiem que han fet bé de treballar amb nosaltres perquè les fotos són el seu aparador (o així ho entenem nosaltres) i la nostra prioritat és que les fotos venguin per si soles amb una edició ràpida però d’alta qualitat professional tenint cura pels colors de la joia, ja siguin metalls (or, plata, etc.) o pedres (brillants, etc.), de la forma i els acabats.

Gràcies per comptar amb nosaltres!

Bateig, bateig, comunió i bateig

Com bé deveu saber, el mes de maig és el mes dels bateigs i comunions per excel·lència i, ara que ja hem acabat d’editar tots els reportatges i gairebé totes les famílies ja tenen les fotos de les seves celebracions, volem agrair a totes les famílies que hagin dipositat un any més la seva confiança en Carta Grisa per immortalitzar les seves festes familiars més íntimes.

Us deixem amb alguns detalls que ens han quedat d’aquesta marató de reportatge social. I ja sabeu que podeu comptar amb Carta Grisa per als vostres projectes de fotografia i vídeo. Qualitat al millor preu!

Reportatge social – La Montse i l’Ivan es casen!

La Montse i l’Ivan es casen!!!

Potser penseu que és un clixé, però la Montse i l’Ivan són una parella especial i única.

Van celebrar el seu casament al costat de Moià en un paratge preciós amb vistes a Montserrat i en un dia radiant. Tot un encert!

Gràcies per deixar que Carta Grisa formi part de les vostres vides en un moment tan especial com aquest!

Imatge corporativa – Prisma Languages

Ja sabem on anar si volem estudiar idiomes!!

L’Elsa de Prisma Languages ens va contactar per fer fotos del seu centre per posar-les a la pàgina web. Va enganyar a uns quants estudiants perquè vinguessin a fer de models i ens va preparar un pica-pica boníssim en acabar la sessió fotogràfica.

El web està a mig camí encara, però ja hi té algunes de les nostres fotos!!

Gràcies per comptar amb nosaltres!

 

Fotografia de producte – Econano

Estem molt contents d’haver conegut a la gent d’Econano. Tenen uns productes fabulosos que fan meravelles!

El dia de la sessió vam portar a la seva seu, a Esplugues, l’estudi portàtil amb els flaixos, el fons i la resta de trastos necessaris. En 5 hores vam disparar més de 40 fotos entre articles sols i bodegons.

En arribar a l’estudi vam buidar les targetes a l’ordinador (aquest cop no vam disparar des de l’ordinador), i vam començar la postproducció de les imatges. És la feina que el client no veu, però és la més llarga i costosa de fer.

Ara ja tenen penjades les imatges a la seva pàgina web i al facebook!

 

Fotografia de producte – Calisson design Barcelona

Hem tingut una sessió de fotografia de producte amb la dissenyadora de Calisson design Barcelona a Castelldefels. Els seus mobles de fusta ens han encantat!

Gràcies per la confiança!

Us deixem amb algunes fotos de makking off

 

Fotografia de producte – Calisson design Barcelona

A l’equip de Carta Grisa ens fa molta il·lusió veure que en menys de 15 dies les fotografies que vam fer per a Calisson design Barcelona  ja són a la seva pàgina web! Vam fer shooting interior i exterior el mateix dia, amb llum de flaix a les instal·lacions de Calisson i amb llum natural a la platja de Castelldefels. Les fotos les vam fer en els dos ambients perquè ens va semblar la millor manera de representar els conceptes clau de la marca, que són la seva senzillesa, la unicitat, el muntatge i el seu disseny especial.

Us deixem algunes de les fotos que van sortir de la sessió perquè els hi feu una ullada!

 

 

Col·laboració amb l’ONG Baby Beatles

Ahir vam fer un vídeo col·laborant amb l’ONG Baby Beatles. Des de Carta Grisa creiem en el seu projecte i la seva importància i vam voler aportar un granet de sorra a la causa gravant l’acte de presentació a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

 

L’article que fa Teresa Ferreiro, fundadora de Baby Beatles, comença així:

Nace Baby Beatles

Una nueva organización que ayuda a mujeres sin recursos a convertirse en madres tras un cáncer de mama.

Ayer tuvo lugar en el Vall d’Hebron Instituto de Oncologia(VHIO) la presentación de una nueva ONG de iniciativa privada, creada para ayudar a mujeres que han tenido un cáncer de mama a convertirse en madres.

La organización nace arropada por las instituciones y expertos punteros en el sector. El comité medico está formado por referentes del mundo de la fertilidad y el cáncer, e incluye además una psicóloga, una trabajadora social y una representante de pacientes. […]

 

Us deixem amb el vídeo! També el podeu veure a la nostra pàgina de vídeos al Portfolio.